valparaiso

Vytlač príspevok
Odporuč príspevok
Bookmark and Share PRIDAŤ NA VYBRALI.SME.SK

Čo kúpiť žene na narodeniny alebo na Vianoce ?

Tu je pár typov na darček, ktoré by mali každú ženu uspokojiť. Samozrejme, aj pri nich treba trošku rozmýšľať.

Manikúra

Na výber je viacero druhov. Vyberajte najmä podľa toho, či sa jedná o nejakú modelku, alebo je to skôr športový typ. Modelkám a pipinám môžete kúpiť aj väčšie sady. Pre športové typy sa hodia skôr menšie manikúry, ktoré sa dajú ľahko spratať do kabelky a neobsahujú až toľko mučiacih nástrojov. Cena je približne 10 – 40 eur.

Kabelka

Opäť zvážte, či sa jedná o elegantnú dámu, alebo skôr o športový typ. Nekupujte lesklé haraburdy, keďže väčšina z nich vie z dámy za pár sekúnd urobiť šľapku. Najmenej pokazíte čiernou farbou. Cena približne 25- 60 eur.

Kvety

Za pár dní to zvädne, ale pôsobí to štýlovo a romanticky. Kytica je skôr pre partnerku k bonboniére. Známej by som kúpil skôr niečo exotické v kvetináči. Malo by to kvitnúť. Cena cca 10 – 50 eur.

 

Kozmetická sada

Mala by obsahovať telové mlieko, krém na pleť, šampón a pokojne aj iné veci, po ktorých si ženy pripadajú krajšie. Cena cca 10 – 40 eur.

 

Ženy ak ste tu, pridajte ďalšie typy v komentoch.




praktické | stály odkaz

Komentáre

Pozor, na konci je potreba spočítať neľahkú matematickú úlohu! Inak komentár nevložíme. Pre tých lenivejších je tam tlačidlo kúzlo.



Prevádzkované na CMS TeaGuru spoločnosti Singularity, s.r.o., © 2004-2014