valparaiso

Vytlač príspevok
Odporuč príspevok
Bookmark and Share PRIDAŤ NA VYBRALI.SME.SK

Vyhlasujem cenu Ičo 2014 !

Tak nejak sa to vo mne nahromadilo a keďže žiadna mimovládka zatiaľ nič podobné nezrealizovala (pokojne svoj nápad hocikomu prenechám), podujal som sa sám. Podnetom na vyhlásenie tejto ceny je správanie nášho bývalého prezidenta.

Nájdu sa aj iní politici, čo konali podobne ako on, no nikde sme sa nestretli s takou koncentráciou arogancie, porušovania práva a hlúposti zároveň. Názov súťaže je úplne jasný a odvodený práve od antiosobnosti nášho bývalého prezidenta Ivana Gašparoviča – patróna tejto ceny a jej doživotného držiteľa. Nemôžem povedať, že by som ho zrovna ľúbil, ale k tomuto kroku ma nevedie nenávisť voči Ičovi, ale len túžba po poriadku vo verejnom živote. Túžba po lepšom Slovensku.

Takže vyhlasujem cenu Ičo 2014 v kategóriach:

  1. Najhlúpejší výrok verejného funkcionára (primátori, premiéri, poslanci, úradníci...)
  2. Najnedemokratickejší čin roka 2014
Nominácie píšte smelo do komentárov. Ľudská blbosť a hlúposť je nekonečná, a zaslúži si, aby sme na ňu každoročne upozorňovali. Uzávierka nominácii je 15.01.2015. Vyhlásenie "víťazov" bude 15.2.2015.

 


spolocnost | stály odkaz

Komentáre

Pozor, na konci je potreba spočítať neľahkú matematickú úlohu! Inak komentár nevložíme. Pre tých lenivejších je tam tlačidlo kúzlo.



Prevádzkované na CMS TeaGuru spoločnosti Singularity, s.r.o., © 2004-2014