valparaiso

Vytlač príspevok
Odporuč príspevok
Bookmark and Share PRIDAŤ NA VYBRALI.SME.SK

Pani Merkelová, prepáčte nám Fica

Pani Merkelová, na úvod Vám gratulujem...

Pani Merkelová,

na úvod Vám gratulujeme. Z Nemecka sa ozýva jasný hlas volajúci po sankciách. Je iróniou osudu, ale aj veľkým úspechom Nemcov, že sú vodcami boja za zachovanie európskej civilizácie a medzinárodného práva. Nemci a ďalšie krajiny, ktoré môžu stratiť významného obchodného partnera (Rusko), sú ochotní obetovať niečo zo svojho blahobytu. Čo však zaznieva zo Slovenska?

Detinské tajtrlíkovanie premiéra. Slovenský, aj český premiér vyznievajú hlúpo už len preto, že žiadne riešenie situácie v Európe nenavrhujú. Diplomaciou proti kalašnikovu? To je riešenie? Sú na smiech, ale vedia o čo im ide. Niektorí občania si myslia, že bojujú za ich pracovné miesta, ale oni v skutočnosti bojujú za záujmy Ruska proti vlastným spojencom a obchodným partnerom (aj proti Nemcom). P. Róbert Fico, ktorý ľajdácky vládne tejto krajine, nás denne stojí tisíce eur a má na svedomí značnú časť nezamestnanosti a biedy v našej krajine. On nechráni pracovné miesta, ale záujmy pochybných skupín, ktoré, samozrejme, nemôže pred voličmi pomenovať.

Pani Merkelová, nepoznáme všetci Vašu celú politickú kariéru, ale každý kto chodil do školy a učil sa dejepis vie ako sa invázie do iných krajín končia. Krviprelievaním. Vidíme, že to viete aj vy, a že preto bojujete aj za náš pokojný život bez invázii. Vie to aj náš premiér. Možno neuveríte, ale aj on chodil do školy, avšak on jednoducho nie je typ človeka, ktorému by záležalo na niečom inom ako na zisku a moci. Prepáčte, že máme na svojom čele takúto amorálnu bytosť, medzi Slovákmi je aj veľa slušných ľudí. Hoci sme ho všetci nevolili, považujeme za svoju povinnosť ospravedlniť sa za neho ako za svojho reprezentanta, a tým Vás chceme ubezpečiť, že v našej krajine majú sankcie EÚ podporovateľov. Nemálo podporovateľov.

S pozdravom

občania Slovenskej republiky


P.S.: Možno sme naivní, možno sa mýlime, ale radšej to budeme robiť pre hodnoty ako sú mier a demokracia. Je odsúdeniahodné, že náš premiér je ochotný to robiť pre moc a zisk.


spolocnost | stály odkaz

Komentáre

Pozor, na konci je potreba spočítať neľahkú matematickú úlohu! Inak komentár nevložíme. Pre tých lenivejších je tam tlačidlo kúzlo.



Prevádzkované na CMS TeaGuru spoločnosti Singularity, s.r.o., © 2004-2014