valparaiso

Vytlač príspevok
Odporuč príspevok
Bookmark and Share PRIDAŤ NA VYBRALI.SME.SK

Fico musí byť prezidentom – potrebuje amnestiu

A amnestiu nepotrebuje len pre seba, ale pravdepodobne ju bude potrebovať pre všetkých, čo ho dnes kryjú. Do tejto kategórie môžu spadať napríklad generálny prokurátor Čižnár alebo riaditeľ polície – Gašpar.
Zdá sa, že v prípade Kisku sa pán premiér už poučil a s jeho daňovým spisom už nevyrukoval do televízie, hoci o ňom vedel. Asi mu jeho poradcovia už dali prečítať niečo z Trestného zákona, ktorý sa od jeho štúdia práva značne zmenil...



Že je premiér zločinec, je v podstate už verejne známa vec. De facto sa to už vie, len de iure o tom nikto nechce rozhodnúť (trestné oznámenie bolo podané vo februári 2016). Na ťahu je polícia a prokuratúra, ktorá musí predložiť súdu žalobu, inak súd nemá o čom konať. Vo veci vyzradenia daňového tajomstva, ktorého sa Fico dopustil na tlačovkách o Matovičovi, sa ale stále nič nepohlo. Pritom k vyzradeniu došlo verejne pred novinármi a naozaj si nemožno lepšiu dôkaznú situáciu ani predstaviť. Prokuratúra, a ani polícia akoby nefungovali. Na čele prokuratúry je Ficov spolužiak a na čele polície jeho nominant, takže zázraky nečakajme.

Hoci premiérovi hrozí až 8 rokov, zákony akoby neplatili.


zdroj: https://www.aktuality.sk/

spolocnost | stály odkaz

Komentáre

Pozor, na konci je potreba spočítať neľahkú matematickú úlohu! Inak komentár nevložíme. Pre tých lenivejších je tam tlačidlo kúzlo.



Prevádzkované na CMS TeaGuru spoločnosti Singularity, s.r.o., © 2004-2014