valparaiso

Vytlač príspevok
Odporuč príspevok
Bookmark and Share PRIDAŤ NA VYBRALI.SME.SK

Slovenské rádia sú ako obohraná platňa

Vstávam každé ráno s rádiom. V poslednej dobe som vkladal nádeje do novozaloženej Rockovej republiky. Zdalo sa, že to myslia vážne a nebudú dookola opakovať tie isté songy...
Pred tým som počúval Rádio best FM, ale unavili ma tým, že dookola hrali ten istý playlist. Ešte treba spomenúť VIVU, ktorú som tiež zhruba pred rokom a pol mal naladenú, ale musel som to zmeniť, pretože asi tri dni po sebe zahrali o siedmej tie isté pesničky ! Z tohto je vám asi zrejme, aký mám hudobný vkus, takže nejaké Fun Rádio, alebo Express pre mňa nie je prijateľný.

Vkladal som teda nádeje do Rockovej republiky, ktorá vysiela zhruba od septembra, dokonca som im nadšený napísal mail, že konečne vzniklo rádio s dobrou hudbou, ktoré nebude opakovať to isté dookola. No a odvtedy som minimálne 20 x počul príbeh o tom, ako Slash nahral nový album a samozrejme, vždy za tým nezabudli pustiť tú istú ukážku. Čo myslíte, že robia o siedmej ráno? Skoro každý deň v tomto týždni sa rozprávajú s Petrom Jandom o novom albume Olympicu a púšťajú tú istú ukážku. Neviem, asi ma majú za hlupáka, ktorému treba všetko 10 x zopakovať. Pravdepodobnejšie však je, že sú len lenivý niečo originálne vyprodukovať ... Je to jedno, od dnes s týmto rádiom končím a asi sa s nádejou presuniem na inú frekvenciu.

Slovenské rádia, sklamali ste ma. Opäť.

lifestyle | stály odkaz

Komentáre

Pozor, na konci je potreba spočítať neľahkú matematickú úlohu! Inak komentár nevložíme. Pre tých lenivejších je tam tlačidlo kúzlo.



Prevádzkované na CMS TeaGuru spoločnosti Singularity, s.r.o., © 2004-2014